Sekce Antologie hotova

26.05.2008 19:55

Dneska jsem dodělal sekci Antologie. Je rozdělena na dva katalogy, z nichž jeden obsahuje knihy vydané, druhý knihy připravované. V prvním jsou přehledně seřazeny informace o všech mých vydaných antologiích včetně několika recenzí. Časem sem asi doplním ještě nějaké další zajímavosti. Například předmluvy, můj komentář, odkazy či nějaké obrázky.

Na stránce připravovaných antologií lze zatím nalézt pouze novinkové články, které jednotlivé projekty představují. Postupně se zde budou objevovat informace pro čtenáře i spisovatele (ovšem pouze takové, které lze předem publikovat). U nově ohlášených antologií se každý spisovatel dozví například to, zda může a do jakého termínu přispět svou vlastní prací. U většiny titulů už mám předem hotový seznam autorů, ale některé sborníky přímo vybízejí k volné účasti, což bude u každého náležitě poznamenané.

Doufám, že tahle rubrika již brzy poslouží k lepší informovanosti čtenářů, médií i mých potenciálních spolupracovníků. Zatím obsahuje pouze základní informace, ale postupně  samozřejmě rubrika poroste.

Diskusní téma: Sekce Antologie hotova

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek