Webová prezentace byla spuštěna

07.05.2008 16:43

Už je tomu deset let, co jsem založil svůj první webík, věnovaný hlavně literatuře fantasy a sci-fi. Bylo mi čtrnáct, ale naprogramovat si primitivní stránky v html nebylo nic těžkého. Na tomto webu, nazvaném World of Fantasy, se objevovaly i moje první pokusy o recenze. O dva roky později tento můj osobní webík ustoupil velkému projektu internetového magazínu Fantasy Planet, který jsem jako šéfredaktor začal obsahově spravovat. Po několika letech jsem se vedle Fantasy Planet věnoval i mnoha dalším činnostem, kvůli kterým jsem založil spíše strohé informační osobní stránky. Vzhledem k tomu, že byly napsané v programovacím jazyku, který neovládám, jsem je později nemohl rozšířit tak, jak bych si představoval. Proto jsem je přestal využívat a později je zcela zahodil.

Až v květnu 2008 jsem založil tyto své, doufám definitivní, osobní stránky, které přinesou to, co přinesou. Jak často je budu upravovat a doplňovat, to netuším. Ale Blogu by se měly objevovat moje články vydané v různých periodikách (možná i těch internetových), naleznete zde důležité informace a novinky ohledně sestavování povídkových antologií, fotogalerii z akcí atd.

Doufám, že tyto stránky nebudou dalším zbytečným kvantem dat na internetu. Ale zatím optimisticky doufám v to, že zájemce o témata, která sleduji i já, zde najde dostatek podnětných textů či multimediálních materiálů. Přeji příjemnou zábavu.

Diskusní téma: Webová prezentace byla spuštěna

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek